Klášterec nad Orlicí 34, Klášterec nad Orlicí, 561 82, IČO: 61234699, č.ú.: 123127888 / 0300

Zábavy, plesy

logo sokol

Nejbližší plánované akce

ROCK-sport party KLÁŠTEREC dne 19.7.2014

I na letošní léto se chystá velká letní zábava, tedy spíše „mikrofest“ ROCK-sport party na hřišti v Klášterci. Dlouho se přemýšlelo nad sestavením poutavého programu, ale nakonec převážila myšlenka dělat to, co bylo úspěšné minule, co lidi bavilo. A tak ve sportovní části R-S-P se i letos můžou stavitelé a kormidelníci plavidel všeho druhu chystat na neckyádu a hokejisté na odvetu fotbalového mače se Slámožrouty, jak si loni slíbili. Hudební část bude sestávat jako obvykle ze tří částí. Nejdříve to spustí ústecká kapela DWË DÁWKY. Po nich vyjede skupina TRAKTOR, jejichž muzika i texty jistě zaujmou. A celou produkci ukončí známá pardubická kapela STRESOR.

Občerstvení
bude opět pojato v mexicko-karibském duchu. Přesněji: Kuchyně bude mexická, mistr kuchař Jiří Lot nás oblaží specialitami kuchyně uznávané mj. i UNESCO jako součást světového kulturního dědictví. Bar bude karibský, vyznačující se míchanými nápoji všelijakých barev. Zastoupení klasických letních specialit české kuchyně a českých pivovarů je samozřejmostí.

Na R-S-P nebude chybět ani skákadlo a další dvě atrakce lunaparku Dubský, na této akci se speciální slevou. Budete také moci navštívit stánek VZP, kde vám zdarma posoudí váš zdravotní stav a eventuální poradí, jak ho zlepšit. Velké párty stany budou zárukou, že ani deštivé počasí nebude vadit. A nové sociálky zruší fronty na WC.

Naplánujte si tedy dovolené a čas tak, abyste v sobotu 19.7. od 13.30 nechyběli na největší klášterecké letní akci. Podrobnější informace najdete od 18. června na speciálním webu www.rocksportparty.cz.